April 19, 2024
News Ticker

Bravo, Calotă & Co! CSM Târgoviște, victorie în meciul amical de la Știința Bacău


Echipă condusă de Dragoș Bizdrigheanu și antrenată de Guillermo Naranjo s-a deplasat la Bacău pentru a susține un joc amical cu Știința din localitate, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul al patrulea al Diviziei A1.

Voleibalistele noastre se află în perioada de acumulare, omogenizare și mai ales de implementare a sistemului de joc impus de antrenorul Guillermo Naranjo.

Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (18:25, 24:26, 20:25). La final s-a mai jucat un set în plus, set în care au evoluat și jucătoarele care au fost prezente mai puțin pe teren în primele trei seturi.

Săptămâna viitoare publicul târgoviștean va avea ocazia de a își vedea favoritele în Sala Sporturilor, vineri 06 octombrie, la o oră care va fi anunțată în cursul săptămânii viitoare. Adversarele noastre vor fi voleibalistele de la SC Potsdam, echipă care evoluează în Bundesliga și din componența căreia face parte și fosta componentă a CSM-ului – Marta Drpa.

Dragoș Bizdrigheanu team-managerul CSM, apreciază în mod deosebit atmosfera din interiorul echipei și mai ales calitatea jocului prestat:

Un meci bun făcut de fetele noastre împotriva unui adversar redutabil. O victorie muncită în condițiile în care ne aflăm în perioada de omogenizare a echipei și fixarea relațiilor de joc. S-au folosit diverse sisteme de joc și mai multe jucătoare au jucat pe câte două posturi, alternativ. Lucrurile vor sta și mai bine după sosirea celor două jucătoare aflate la loturile naționale. Altfel, un test reușit în condițiile date și pe fondul unei atmosfere bune în cadrul lotului. Felicitări atât fetelor cât și staffului tehnic pentru jocul etalat în această seară.”

Guillermo Naranjo, antrenorul CSM a declarat după meci:

Sunt mulțumit de evoluția fetelor, astăzi am jucat cu adevărat ca o echipă. Primele două seturi cu toate elementele, dar în mod special în al treilea set. Fetele au început să se adapteze sistemului meu și ritmului impus de joc. Deși în amicale nu este cel mai important, sunt foarte mulțumit de rezultat, am învățat multe astăzi și consider că acesta poate fi un pas înainte spre atingerea obiectivelor noastre. Mai avem de muncă, dar continuăm să creștem și asta mă bucură” a declarat imediat după meci antrenorul Guillermo Naranjo.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.