September 26, 2020
News Ticker

Dinamo, întăriri pentru Viorel Moldovan! Atacantul Mihai Neicuţescu revine la Chindia Târgovişte


Chindia Târgoviște își întărește compartimentul ofensiv pentru partea a doua a campionatului! Astfel, ocupanta locului 5 al ligii secunde la finele anului trecut, cu 44 de puncte acumulate, la doar 2 puncte distanță de liderul Sportul Snagov, Chindia Târgoviște primește întăriri de la Dinamo București, Mircea Rednic fiind de acord cu împrumutul atacantului Mihai Neicuţescu sub comanda prietenului Viorel Moldovan până în vară, cu opțiune de prelungire a împrumutului.

Este adevărat, avem discuții avansate cu Dinamo până în vară în ceea ce îl privește pe Neicuţescu, iar din vară vom relua negocierile. Mai avem în vedere alți 2-3 jucători pe care vrem să îi aducem, însă nu vă pot spune nimic până nu se finalizează transferurile“, ne-a mărturisit Marcel Ghergu – președintele Chindiei Târgoviște.

În altă ordine de idei, Chindia își va relua pregătirile joi, 10 ianuarie, la Baza proprie a stadionului Eugen Popescu, iar, în perioada 21 ianuarie – 1 februarie, Cherchez & Co vor susține un stagiu de pregătire la Mogoșoaia.

Foto: realitateasportiva.net

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.